Sałatki
-
Ulubione danie stałych bywalców
Perła Bałtyku
Sałata rzymska podana z krewetkami, czerwoną cebulą, ogórkiem, pestkami dyni, bekonem i grzankami z płatkami parmezanu i emulsją winno-maślaną z dodatkiem zielonego marynowanego pieprzu
48 zł -
Cesarski okręt
Pierś kurczaka podana na sałacie rzymskiej i lodowej w sosie cezar z pomidorkami cherry, płatkami parmezanu, grzankami.
39 zł
Zupy
-
Żur pokładowy
Tradycyjny żurek z boczkiem, jajkiem, białą i wędzoną kiełbasą i ziemniakami.
25 zł -
Ulubione danie stałych bywalców
Żur pokładowy w skorupie
Tradycyjny żurek w chlebie, z boczkiem, jajkiem, białą i wędzoną kiełbasą i ziemniakami.
30 zł -
Hiszpańska dziewczyna
Krem z pomidorów z parmezanem i kwaśną śmietaną.
23 zł